Informatie

De vogelvereniging is opgericht op 25 februari 1965. Er kwamen op de eerste vergadering 25 personen, die zich aanmelden als lid. Het begin van de vereniging was een feit.

Inmiddels is de vereniging “Vogelvreugd” een bloeiende, gezonde en bekende afdeling binnen het district Overijssel en de Nederlandse Bond van vogelliefhebbers. Het aantal leden is tot op heden 103. Door de jaren heen heeft de vereniging drie maal een regionale georganiseerd en hebben we drie maal een provinciale tentoonstelling in de sporthal ’n Dikken te Wierden gehouden, met veel succes.

Onze leden kweken kanaries, tropen en parkieten welke elk jaar weer op de onderlinge tentoonstelling in het St. Jansgebouw te Wierden worden gebracht. Meerdere leden halen daarnaast meerdere prijzen op regionale, district en de landelijke tentoonstelling.

Naast dit alles verzorgt en onderhoudt onze vereniging 3 volières bij het zorgcentrum “De Holtinck” en “’Residentie de Aa” en “De Botterhof” in Wierden.

Met vriendelijke groet,
J. Maathuis
Voorzitter

Dagelijks op de hoogte blijven?

Contact met ons opnemen?

Volière beheer

Vogelvereniging Vogelvreugd te Wierden verzorgt en onderhoudt drie volières bij het zorgcentrum “De Holtinck”, “t Wedervoort” en “De Botterhof” in Wierden.

Neem contact op met

Vogelvreugd Wierden voor vragen of informatie

Klik hier